Over ons

Hou jij ook zo van de vrije natuur? Van wandelen op bospaden, over zandwegen, door struikgewas, langs grachten en rivieren? Altijd verrast door de schoonheid van de natuur rond je. Overal zijn er wandelpaden, trage wegen, verhard of onverhard.

Wandelkriebels, zo noemen wij dat.

Er is niets beter dan een drukke werkweek af te sluiten met een wandeltocht in de vrije natuur.  Want wij zijn op zoek naar balans en moeten af en toe kunnen ontsnappen aan de dagelijkse “rat race”. Even de pauzeknop indrukken en alleen nog genieten !

Daarom maken we elke week tijd vrij om op adem te komen in openlucht. Weer of geen weer, we trekken erop uit. “There’s no such thing as bad weather, only inappropriate clothing”. (Alfred Wainwright)

Ook onze vakanties zijn steevast doorspekt met wandeltochten, liefst in een bergachtig landschap. De voorkeur gaat naar authentieke wandelingen, weg van platgelopen toeristische paden.

Allebei hebben we een voorliefde voor de bergen en in het bijzonder voor de Angelsaksische landen. De landschappen in Engeland, Schotland, Ierland, Wales: héérlijk! Ontelbare mogelijkheden voor liefhebbers van beweging, van rust en stilte, van fauna en flora.

Met onze blog willen we jou graag inspireren om ook op ontdekking te gaan. Je zal er geen spijt van hebben !

Benieuwd ? Welkom op onze blog “Openlucht” !

voeg een nieuwe pagina toe.